Gratis in de Draai- en zweefmolen tijdens de Kerstmarkt

13 december 2017
Gratis in de Draai- en zweefmolen tijdens de Kerstmarkt

DORDRECHT - De winkeliers aan de Vriesestraat en Voorstraat Midden besloten dit jaar tijdens de Kerstmarkt extra uit te pakken.  Het bruist van de kerst activiteiten in deze gezellige  straatjes met speciaal vertier voor de kleintjes op zondagmiddag.

Gratis in de draai- en zweefmolen
Op het pleintje in de Vriesestraat ter hoogte van Distilleerderij Rutte en ter hoogte van Koning Koffie staan zondagmiddag (12-17u) twee kinderattracties. Kinderen mogen gratis meedraaien in deze attracties. De zweefmolen Malle Zwever is voor kinderen tot 12 jaar. De draaimolen Malle Molen is voor de kleintjes tot 7 jaar.

Sfeer en kerstfoto’s
Linda Robbemond van Calinda’s in de Vriesestraat , vertelt dat dit jaar behalve voor entertainment ook gekozen is voor sfeer; iedere winkel heeft een kerstboompje buiten staan en tijdens de Kerstmarkt ligt er een rode loper. De Kerstman deelt lekkers uit aan het publiek en heeft alle tijd om met wie het maar wil op de foto te gaan.

Fotohokje
Ook dit jaar is vanwege het succes van vorig jaar weer een fotohokje geplaatst waar je gratis op de foto kunt met je vriend, vriendin, met de kinderen of in je eentje. Met leuke kerstattributen maak je gezellige kerstfoto’s die direct klaar zijn en je mee mag nemen.  Het fotohokje staat zaterdag en zondag binnen bij de Spring City Spa, Voorstraat 280.

Live Muziek uit Dordrecht
Zaterdagmiddag en zondagmiddag zorgt de Dordtse zanger AD KOREVAAR voor sfeervolle Kerstmuziek. Hij zal op verschillende plaatsen live optreden. Ook het  koor Route Sixteen is weer van de partij.

Kortom geen zin in de Kerstmarkt, maar wel in een gezellige Kerstsfeer, dan moet je dit weekend in De Vriesestraat en Voorstraat Midden zijn.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.