Vanaf vandaag is Dordrecht volgens Dordt marketing drie dagen de kerstmarkt

15 december 2017
Vanaf vandaag is Dordrecht  volgens Dordt marketing drie dagen de kerstmarkt

DORDRECHT -  Extra maatregelen om de veiligheid te waarborgen, een nieuwe kerststal in de Grote kerk die drie dagen open is en veel, heel veel kerstbomen. Vandaag (vrijdag) begint dus de grootste kerstmarkt van Nederland. Dordrecht heeft die naam in het land. Dordt Marketing vindt dus Dordrecht in de reclame de kerstmarkt.

(bron RTV Rijnmond)

De komende drie dagen pakt Dordrecht weer uit met de grootste kerstmarkt van Nederland. Er is een route uitgezet van 2,5 kilometer met kramen vol kerstspullen, hapjes en drankjes en podia met gospelkoren en theater.

Het hele centrum staat vol met enkele honderden kramen. De meeste kramen staan rond de Grote Kerk, op de Voorstraat, Wijnstraat, Visbrug en het plein bij het stadhuis. De stad verwacht ruim 300 duizend bezoekers.

Om de kerstmarkt veilig te laten verlopen, ook met het oog op aanslagen op soortgelijke markten in het buitenland, heeft de gemeente allerlei zichtbare en onzichtbare maatregelen genomen.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.