Kerstpremieres bij The Movies

19 december 2017 door Hennie van der Zouw
Kerstpremieres bij The Movies

DORDRECHT -The Movies heeft een vol programma in de Kerstvakantie. Extra middagvoorstellingen geven ruim baan aan alle Familiefilms. En ook voor volwassenen zijn er overdag vele filmavonturen te beleven.  De nieuwe premières zijn:

Wonder Wheel is de nieuwe film van Woody Allen. Het speelt zich af in/rond het pretpark van Coney Island in New York ergens in de jaren 1950. Vier levens van vier mensen verstrengelen zich met elkaar, gedreven door een slecht huwelijk, een driehoeksverhouding met een aantrekkelijke badmeester en de vlucht voor de lokale maffia. Dat typische “Allen-gedoe”, een sterke hoofdrol van Kate Winslett en prachtig camerawerk maken het een filmbezoek zeker waard.

Huisvrouwen Bestaan Niet is een gezellige Nederlandse comedy met o.a. Loes Luca en Jelka van Houten. Twee zussen - Gijsje en Marjolein - en hun extraverte moeder moeten iets verzinnen om te voorkomen dat het ouderlijk huis moet worden verkocht. Een briljante reclamecampagne kan “de escape” zijn. De samenwerking met de knappe Dominique lonkt.

Ferdinand 3D is een leuk animatiefilm over een stoere Spaanse stier met een klein hartje. Omdat hij gevaarlijk lijkt, wordt hij gevangen genomen. Maar dat pikt hij niet en met behulp van een bonte groep helpers onderneemt hij de avontuurlijke vlucht terug naar zijn familie.

Let op: Zaterdag 23-12 is er extra kinderactiviteit rondom de Familiefilms. Voorlezen, kerstspullen knutselen, kleuren en meer in onze Kids Studio. Van 13.30- 16.30 uur. Onder begeleiding van Jacqueline

Speciale vertoning op woe 27/12: De filmklassieker My Fair Lady met Audrey Hepburn en Rex Harrison uit 1962 draaien we om 13.00 uur. Dit in relatie tot de musicalvoorstelling, die van 5 t/m 7 jan. speelt in Schouwburg Kunstmin. Voor bezitters van een Kunstminkaarten is de film een gratis warming up. Andere filmliefhebbers betalen slechts 5 euro. Een combi met een heerlijke High Tea (à 15 euro) maakt het tot een feestelijk Kerstuitje.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.