Kringloop Habbekrats verrast Inloophuis De Hoop met kerstpakketten

20 december 2017 door Hennie van der Zouw
Kringloop Habbekrats verrast Inloophuis De Hoop met kerstpakketten

DORDRECHT - Inloophuis De Hoop aan de Spuiweg te Dordrecht is verrast met een mooi cadeau: 150 kerstpakketten voor de bezoekers van het Inloophuis.

Op woensdag 20 december 2017 zullen de tassen met levensmiddelen en non-foodartikelen worden uitgereikt aan de bezoekers van het Inloophuis. Het Inloophuis De Hoop is een plek voor dak- en thuislozen, mensen aan de rand van de samenleving en mensen die op welke wijze dan ook op zoek zijn naar hulp.

De vrijwilligers van Kringloop Habbekrats zijn blij dat ze op deze manier hun steentje kunnen bijdragen aan hulp voor mensen die het moeilijk hebben. De kringloopwinkel is gevestigd in Hendrik-Ido-Ambacht aan het Tasveld 11. U kunt hier iedere dinsdag terecht, ‘s morgens van 9.00-12.00 uur en ‘s avonds van 19.00-21.00 uur. Wilt u ook een steentje bijdragen aan dit soort schenkingen? Dat kan door eens te gaan winkelen bij deze kringloop, of door uw overtollige nette spullen bij hen aan te bieden.

De Hoop ggz
De Hoop is een christelijke ggz-instelling voor kinderen, jongeren en volwassenen met psychiatrische problemen en verslavingsproblemen. Poliklinische zorg, klinische zorg en deeltijdbehandeling behoren tot de mogelijkheden. Ook zijn er verschillende woonvormen voor begeleid en beschermd wonen. De Hoop heeft locaties in Amersfoort, Apeldoorn, Beekbergen, Dordrecht, Houten, Rotterdam, Veenendaal en Vlissingen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.