Dordtse Seniorenbond verwelkomt 500e lid

21 december 2017 door Hennie van der Zouw
Dordtse Seniorenbond verwelkomt 500e lid

DORDRECHT - De Dordtse Seniorenbond heeft op de jaarlijkse feestavond mevrouw Kolle-Exalto als het 500ste lid verwelkomd. Het bestuur is er trots op dat er in twee jaar tijd een stevige organisatie is opgebouwd met thans 500 leden.

De Dordtse Seniorenbond is voortgekomen uit de afdeling Dordrecht van ANBO en startte op 1 januari 2016 als zelfstandige bond. Inmiddels is deze aangesloten bij de Federatie van Algemene Seniorenvereniging (FASv), de overkoepeling van ruim 80 plaatselijke seniorenverenigingen. Zo doende worden zowel lokaal als landelijk de belangen van Dordtse senioren behartigd.

Voor informatie over de Dordtse Seniorenbond, zoals de collectiviteitskorting op zorgverzekeringen en het blad DordtSenior, kan worden gekeken op www.dordtsenior.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.