Raadslid Irene Koene doet mee met nieuwe partij GEWOON DORDT aan verkiezingen

22 december 2017
Raadslid Irene Koene doet mee met nieuwe partij GEWOON DORDT aan verkiezingen

DORDRECHT - Gewoon Dordt is als nieuwe partij deze week opgericht door gemeenteraadslid Irene Koene. Eerder was zij betrokken bij de VVD en de Verenigde Senioren Partij (VSP) in Dordrecht.

Dagblad AD De Dordtenaar brengt vandaag het nieuws over Gewoon Dordt als derde locale partij na Beter voor Dordt (BVD) en de plannen van de onafhankelijke raadsleden Alfred Meijer en Donnie Greve met hun Dordtse Partij.

De kiezers kunnen nu op weg naar de verkiezingen op 21 maart elf kandidatenlijsten in de bus verwachten, tenzij de PVV als nummer twaalf uiterlijk woensdag 27 december instapt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.