,,Top 2000 event in poppodium Bibelot is een signaal dat aan het denken zet"

27 december 2017
,,Top 2000 event in poppodium Bibelot is een signaal dat aan het denken zet"

DORDRECHT - Ds. Michiel de Zeeuw (Wilhelminakerk) vindt het mooi dat de inhoudelijk kant van de popmuziek zaterdagavond 30 december vanaf acht uur aandacht krijgt in poppodium Bibelot.

In het kader van vijftig jaar Bibelot is er ruimte voor een TOP 2000 event, waarbij ook kerken betrokken zijn.

Hij schrijft daarover: Na enkele geslaagde edities van de Top-2000-dienst in Dordtse kerken is voor 2017 een bijzondere samenwerking gevonden. Op zaterdag 30 december vindt het Top-2000-event plaats bij Poppodium Bibelot. Bibelot, dat op 7 december zijn 50ste verjaardag vierde, staat open voor samenwerking en biedt gastvrijheid. De bij het event betrokken kerken herkennen hierin een kans om een groter en meer divers publiek te bereiken, aan het einde van het jaar.

De bands die meewerken kiezen nummers uit de Top 2000 en lichten die keuze kort toe. Het thema voor deze avond is de vraag ‘Hoe ga jij het verschil maken in 2018?’. Op enkele momenten van de avond zijn er bijdragen die deze inhoudelijke vraag aandacht geven.

Het doel van dit event is niet het expliciet delen van een boodschap, maar het geven van een signaal dat aan het denken zet. Een signaal naar het in popmuziek geïnteresseerde deel van de Dordtse samenleving dat kerken ruimte geven aan en verbinding zoeken met inhoud. Ook de inhoudelijke kant van popmuziek. Hoopvolle levensbeschouwing kent verschillende gedaantes en kerken zijn daarin geïnteresseerd.

TOP2000-EVENT in Bibelot

Vier acts en een huisband: avondvullend genieten van popmuziek, een event dat je niet snel zult vergeten! Elke winter barst er een vrolijke strijd los tussen de beste nummers ooit gemaakt. De Top 2000 is een lijst songs die voor iedereen iets anders betekent.

De diversiteit van de lijst laat ook zien hoe verschillend we allemaal zijn en dat merken we in een goeie verbondenheid. Dat viert Bibelot samen met vijf Dordtse kerken op 30 december. Samen presenteren zij een indrukwekkende Dordtse line-up tijdens het Top 2000 Event! Line up: - PollyAnna ft. Bottles Of Love, - Elten Kiene, - Cashflow3, - KC & the RANDY BAND. Zaal open: 20:00 uur en gratis toegang.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.