Burgemeesters uit Nederland vergaderen besloten over hennepcriminaliteit in Dordrecht

12 februari 2016

DORDRECHT -  In het Energiehuis in Dordrecht is maandag een besloten bijeenkomst van burgemeesters uit Nederland over hennepcriminaliteit in het bijzonder. Minister van Justitie en veiligheid Van der Steur zal een deel van de bijeenkomst bijwonen.

Na de bijeenkomst zal er wel een moment voor de pers zijn, zo deelt de gemeente Dordrecht mee.

Voorafgaand aan dit persmoment is er een burgemeestersbijeenkomst in het Energiehuis, waar burgemeesters uit het hele land diverse lezingen krijgen over Hennepcriminaliteit, ondermijning, de aanpak, etc.

Ook minister Van der Steur is een deel van de middag aanwezig. De organisatie van deze besloten bijeenkomst is in handen van het LIEC het Landelijk Informatie- en Expertisecentrum.


In Dordrecht zijn we recent gestart met een aanpak op overlast en ondermijning in twee buurten, de Lijnbaan en de Vogelbuurt. De bijeenkomst vindt plaats in het gebied dat aangepakt wordt. Burgemeester Brok trekt alles uit de kast om de ondermijning en overlast tegen te gaan. Daarbij hoort ook overleg met collegae.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.