Jong en oud geniet en leeft zich uit bij Crazy Springparadijs

01 januari 2018 door Josette Huisman
Jong en oud geniet en leeft zich uit bij Crazy Springparadijs

DORDRECHT - Het Crazy Springparadijs is een dag klimmen, klauteren en springen op meerdere lucht- en springkussens. Afgelopen week van 27 tot 29 december is het springparadijs in Dordrecht goed bezocht door kinderen, met hun ouders/begeleiders. Er kon worden gesprongen, gevoetbald, geklauterd en gegeleden. Ook waren er spelletjes, kon er worden gebouwd met grote legoblokken en kon je kleuren of een kikkermasker maken.

Veel plezier voor begeleider en kind. Iedereen mag namelijk meedoen! De kinderen raken hun energie kwijt. Kruipen tussen hindernissen door. Zij maken nieuwe vriendjes en hebben lol met elkaar. Iedereen zit lekker droog, omdat het in de sporthal van de Sportboulevard plaats vind. Voor ouders/begeleiders is er een zitgedeelte met stoelen. Ook is er gratis WIFI.

Voor € 5,- per kind, kun je van 10:00 tot 16:30 uur je gang gaan. Ouders/begeleiders mogen gratis naar binnen. Er worden door de organisatie ook snoep- en bunkerkaarten verkocht. Bij de kinderbar kunnen de kinderen energie bijtanken met de speciaal samengestelde braskaart voor ranja, snoep en ijs. Maar voor de echte trek is er de bunkerkaart met daarnaast nog frietjes en een snack. In de loop van de middag kun je je tegen betaling laten schminken.

Ook de week van 2 januari t/m 4 januari 2018 is Crazy Springparadijs aanwezig in de Sportboulevard aan de Fanny Blankers-Koenweg 10. De tweede week wordt het net zo leuk of misschien nog wel leuker, omdat de organisatie iedere keer als ze naar dezelfde locatie terugkeren, een ander pakket met luchtkussens en spelletjes meenemen. Zo hoeven de kinderen zich niet te gaan vervelen. Meer informatie vindt u op de website

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.