D66 gaat de wijken in

03 januari 2018 door Hennie van der Zouw
D66 gaat de wijken in

DORDRECHT - Het afgelopen jaar heeft D66 bij bewoners en ondernemers van Dordrecht met hun “In gesprek met…” acties, vooral informatie opgehaald. Deze informatie hebben ze in hun verkiezingsprogramma “Kansen pakken” verwerkt tot ideeën voor Dordrecht.

Vanaf nu zoeken zij bewoners en inwoners uit alle wijken van Dordrecht op, om over deze ideeën te vertellen

Aankomende zaterdag (6 januari 2018) zullen ze in de eerste twee wijken – Wielwijk en Crabbehof - te vinden zijn om met bewoners en ondernemers in gesprek te gaan.

12:30 – 13:30 Wielwijk op het Admiraalsplein
14:00 – 15:00 Crabbehof op het Van Oldenbarneveltplein

D66 nodigt iedereen van harte uit om met hen in gesprek te gaan

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.