Bronzen erepenning voor Gerard Hovius

23 januari 2009

DORDRECHT - Gerard Hovius ontving de hoge onderscheiding van de stad Dordrecht bij zijn afscheid als voorzitter van de Stichting Beveiliging Bedrijventerreinen Dordrecht.

De bronzen erepenning van de stad Dordrecht is aan de heer Hovius toegekend vanwege zijn grote maatschappelijke betrokkenheid op het terrein van economie, bestuur, religie en cultuur in Dordrecht.
Jarenlang heeft hij zich in talrijke functies en voor diverse organisaties zeer verdienstelijk gemaakt, eerst als ondernemer, later als CDA-politicus en wethouder en nog weer later, veelal als voorzitter van talrijke maatschappelijke organisaties op het gebied van welzijn, cultuur, economie en bedrijfsleven in Dordrecht.

Op dit moment is Hovius voorzitter van de Stichting Bijzondere Concerten Dordrecht, lid van de Raad van Toezicht Hervormde Stichting Crabbehof, lid van de werkgroep Dodenherdenking Dordrecht en voorzitter van de Vereniging Vrienden van de Grote Kerk.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.