Aandacht voor verbaal geweld tijdens nieuwjaarstoespraak van nieuwe voorzitter hockeyclub DMHC Dordrecht

08 januari 2014
Aandacht voor verbaal geweld tijdens nieuwjaarstoespraak van nieuwe voorzitter hockeyclub DMHC Dordrecht

DORDRECHT - De nieuwjaarsreceptie bij Hockeyclub DMHC op zondag 5 januari aan de Schenkeldijk te Dordrecht was niet alleen bijzonder vanwege de eerste nieuwjaarstoespraak van haar nieuwe voorzitter, Maaike Haasnoot, maar zeker ook vanwege de bijzondere aandacht voor verbaal geweld dat een bedreiging vormt voor alle sportverenigingen. Aan de leden van DMHC werd dan ook gevraagd respectvol met elkaar om te gaan met als doel onsportief gedrag te voorkomen.

Daarnaast kwam de wettelijke regel aan de orde dat er per 1 januari 2014 geen alcohol aan jongeren onder de 18 jaar mag worden verkocht. DMHC zal dit in haar alcoholbeleid vastleggen en kritisch kijken of het huidige beleid nog verdere aanpassing behoeft.

Uiteraard blikte de voorzitter nog terug op het vorige seizoen, waarin de club groeide naar 1.000 leden en 2 nieuwe semi-watervelden werden geopend. Hetgeen zonder financiële steun van bestaande en nieuwe sponsors niet mogelijk was geweest.

Tot slot werd voor het komende seizoen als doel genoemd het vergroten van de samenwerking en integratie binnen de club. 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.