Beter voor Dordt (BVD) presenteert kandidaten voor de raad 26 januari

12 januari 2018
Beter voor Dordt (BVD) presenteert kandidaten voor de raad 26 januari

DORDRECHT -  De grootste fractie in de gemeenteraad van Dordrecht, Beter voor Dordt (BVD), presenteert de (kandidaat) gemeenteraadsleden op vrijdag 26 januari. Dat wordt gedaan op een speciaal politiek cafe in het Energiehuis. De ruimte heet BRANDSTOF en is onderdeel van de ruimtes van Bibelot.

De kennismaking begint om half negen. Lijsttrekker David Schalcken is al bekend. Thans heeft BVD drie wethouders en een fractie van twaalf leden.

In 2010 en 2014 won BVD de verkiezingen onder leiding van Piet Sleeking. Inmiddels is hij al bijna acht jaar de politiek leider, maar inmiddels is die rol naar David gegaan.

Andere partijen leggen ook de laatste hand aan de kandidatenlijst waarmee zij in de kiezersgunst willen komen op weg naar de verkiezingen op 21 maart. Twaalf partijen komen op het stemformulier te staan. Tot en met 5 februari kan daaraan worden gewerkt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.