Vrijwilligerswerk in de buurt bij Resto VanHarte: 'Kom langs en doe mee'

04 mei 2017
Vrijwilligerswerk in de buurt bij Resto VanHarte: 'Kom langs en doe mee'

DORDRECHT - Als onderdeel van het project Geef je Buurt een Boost brengen sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte en website Wehelpen.nl op woensdag 17 mei aanbod en vraag naar vrijwilligerswerk in Dordrecht bij elkaar. Locatie is het Sterrenwiel op Dalmeyerplein 80. Tijdens een lekker en betaalbaar driegangendiner helpen vrijwilligers van Resto VanHarte buurtbewoners met het invullen van hun vraag of aanbod op de site. Wil jij een keer iemand helpen? Of kun je zelf hulp gebruiken? Kom dan vooral langs en doe mee!

Iedereen is van harte welkom
Iedereen is van harte welkom. Het diner kost acht euro. Het programma is van 18.00 uur-20.00 uur. Aanmelden als vrijwilliger kan bij Miriam Lindemans via m.lindemans@restovanharte.nl. Reserveren kan via www.restovanharte.nl of 0900 900 3030 op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 12.30 uur (10 ct/min). Wil je zeker zijn van een plek, reserveer dan zo snel mogelijk.

Geef je Buurt een Boost
Geef je Buurt een Boost bestaat uit een serie activiteiten die Resto VanHarte in anderhalf jaar tijd uitrolt in twintig steden in Nederland. Activiteiten variëren van barbecues tot talentenjachten en kookwedstrijden. Het doel is om buurtbewoners te betrekken en te activeren en de buurt zo een boost te geven. De eerste activiteiten hebben reeds plaatsgevonden. In heel Nederland organiseerde Resto VanHarte afgelopen jaar succesvolle buurtbarbecues en open podia. Dit jaar vonden er reeds speciale resto-avonden plaats rondom de thema’s Leefbare Buurt en Leren in de Buurt. Geef je Buurt een Boost is mede mogelijk gemaakt door de Nationale Postcode Loterij.

Over Resto VanHarte
Resto VanHarte is het levendige buurtrestaurant met betaalbare en gezonde driegangendiners. Iedereen is welkom bij Resto VanHarte. Onze Resto’s zijn er voor iedereen, jong en oud, waar je ook vandaan komt. Buurtbewoners koken en eten hier samen, leren elkaar kennen en dragen zelf bij aan een leefbare buurt. De Resto’s worden gerund door een klein team van professionals, maar de echte drijvende kracht is de inzet van onze vrijwilligers. Resto VanHarte is synoniem aan meedoen en daarmee hét recept voor een betere buurt.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.