Resto van Harte zet mantelzorgers in het zonnetje met gratis diner

24 oktober 2017
Resto van Harte zet mantelzorgers in het zonnetje met gratis diner

DORDRECHT - Speciaal voor alle mantelzorgers in Dordrecht, samen met de persoon waar ze voor zorgen, wordt een mantelzorgdiner georganiseerd. Resto van Harte nodigt iedereen uit die voor een ander zorgt die ziek is of een beperking heeft. Het diner vindt plaats op 10 november in het Polderwiel.

Het diner is een goede manier om met andere mantelzorgers in contact te komen. Het is natuurlijk ook fijn om er een uit te zijn en te genieten van een gratis driegangendiner. Resto van Harte brengt mensen bij elkaar om samen te koken en eten en wil daarmee sociaal isolement en eenzaamheid doorbreken.

Het diner vindt plaats in het Polderwiel, Dudok-Erf 58 en begint om 18.00 uur. Opgeven kan via www.restovanharte.nl of bel 0900 900 3030 (10 cent per minuut), op maandag tot met vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur. Aangeraden wordt op tijd aan te melden, om niet naast het net te vissen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.