Frans van Zaalen van de ChristenUnie wil opkomen voor de regio

06 maart 2017
Frans van Zaalen van de ChristenUnie wil opkomen voor de regio

DRECHTSTEDEN / ALBRANDSWAARD - Op positie 45 van de kieslijst staat de jarenlang in Rotterdam-Zuid woonachtige en momenteel fractievoorzitter van de ChristenUnie Albrandswaard: Frans van Zaalen uit Rhoon. Hij zal de eer van Zuid-Holland Zuid gaan verdedigen.

“Wat zou het toch mooi zijn als wij namens Zuid-Holland een afgevaardigde kunnen sturen richting Den Haag, iemand die daadwerkelijk op gaat komen voor onze regionale lokale belangen. Soms lijkt het namelijk dat wij achtergesteld worden in vergelijking tot andere steden, maar vergeet niet dat wij bijvoorbeeld in de BAR gemeenten (Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk) alleen al 115.000 inwoners vertegenwoordigen, daar komt de Hoekse Waard en Dordrecht dan nog eens bij. Maar vergeet niet de deelgebieden van Rotterdam zoals Hoogvliet, Pernis, Charlois, of Lombardije. Daar wil ik ze in de Kamer graag aan helpen herinneren”, aldus Frans van Zaalen.

"Op 15 maart zijn de landelijke verkiezingen en ik wil zorgen dat onze regio vertegenwoordigd wordt. Dat ons geluid in Den Haag wordt gehoord. Want steeds vaker zien wij dat lokale problemen, regionaal worden uitgevoerd. Dit terwijl de ideeën in Den Haag uitgedacht en besloten zijn. Daarom is het van belang, willen wij onze stem laten horen, dat wij aan de ontwerptafel zitten."

"Ik wil mij graag gaan inzetten voor een waardig leven. Zo hebben ouderen recht op het waardig ouder kunnen worden. Dit door goede en betaalbare zorg. Onder meer door het verlagen van het verplichte eigen risico. Niet meer gaan gokken met uw gezondheid. Gezinnen en families zijn de hoeksteen van onze samenleving. Geef ruimte om voor de kinderen te zorgen en ondersteun ook onze mantelzorgers.  Ieder mens telt mee. Onze jongeren zouden wij kansen moeten bieden. Zoals recht om te studeren zonder hoge schuldenlast. De zwakkere in de maatschappij moeten wij bijstaan om gezamenlijk een hoopvolle toekomst te bouwen."

Duurzaamheid en Mobiliteit.
"Laten wij zorgen dat onze regio bereikbaar blijft en economische kansen gaat bieden. Dit door in te zetten op snelle, slimme en degelijke verbindingen. Inzetten op schone, duurzame en wel overdachte oplossingen." Frans van Zaalen zegt: "Stem ChristenUnie en schenk mij u voorkeursstem #45. Daarmee zetten wij onze regio op de kaart."

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.