College van B&W Dordrecht gaat schapen beschilderen voor mensen met NAH

17 januari 2018 door Hennie van der Zouw
College van B&W Dordrecht gaat schapen beschilderen voor mensen met NAH

DORDRECHT - Afgelopen november kwamen bedrijven en maatschappelijke organisaties bijeen op de beursvloer in Dordrecht, met als doel om elkaar verder te helpen. Tijdens deze beursvloer is een mooie match ontstaan tussen het college van B&W en Studio Blijmakers.

Match
Op dinsdag 23 januari komt het college van B &W 2 schapen beschilderen bij Studio Blijmakers aan de Voorstraat.  De schilder workshop wordt gegeven door mensen met NAH (niet aangeboren hersenletsel). Het college stelt de schapen beschikbaar voor verkoop. De opbrengst gaat naar creatieve therapie voor mensen met NAH. We denken nog na over een leuke opzet om de schapen te verkopen of te veilen.

Studio Blijmakers
Bij Studio Blijmakers wordt creatieve therapie gegeven aan mensen met NAH. Het positieve in mensen naar boven halen. Mensen laten ervaren dat ze meer kunnen dan dat ze denken. In iedereen schuilt een kunstenaar! Dat is het motto van Studio Blijmakers.

Wat is NAH
Niet Aangeboren Hersenletsel is al het letsel aan hersenen, dat ontstaat na de geboorte. Het kan bijvoorbeeld ontstaan door een verkeersongeluk, een ernstige val of een harde klap tegen het hoofd maar ook door een beroerte, een tumor of een bijna-verdrinking

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.