Ben Corino kijkt terug op de zaterdaguitzendingen van 2017 van Studio de Witt

29 december 2017
Ben Corino kijkt terug op de zaterdaguitzendingen van 2017 van Studio de Witt

DORDRECHT - Op zaterdag 30 december kijkt Ben Corino in deze uitzending van Studio De Witt, terug op de zaterdag uitzendingen van 2017.

Dit jaar ontving hij eenenvijftig hoofdgasten, Dordtenaren, oud- Dordtenaren, Drechtstedelingen, Dichters van dienst, gasten uit de actualiteit van dat moment, gemeenteraadsleden, portefeuillehouders van het Drechtstedenbestuur, wethouders en burgemeesters uit de Drechtsteden. Boeiende gesprekken met interessante gasten, prachtige, gevoelige en ontroerende gedichten waren er te horen.
Maar ook de muziek keuze die de gasten in de uitzending lieten horen was soms heel persoonlijk verbonden aan een gebeurtenis.

De politieke onderwerpen  passeerde wekelijks de revue, de aanwezigheid van de politici en politieke bestuurders was evident en er ontstonden mooie heldere toelichtingen op de politieke actualiteiten en de bestuurlijke realiteit ervan. Stevige debatten werden er niet uit de weg gegaan.

In de uitzending van zaterdag 30 december zal er een compilatie te beluisteren zijn van gasten, onderwerpen, dichters en muziek.

Studio De Witt van 10.00u-12.00u bij Drechtstad FM 95.7 (ether) 105.9(kabel) Kanaal951(KPN), kanaal 915(Ziggo) of de website van RTV Dordrecht of Drechtstad FM via de link Live Radio.

Bron foto: Studio de Witt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.