Leny Kuhlemeier-Booij: 'Het is mooi geweest'

19 januari 2018 door Hennie van der Zouw

DORDRECHT - De onderstaande verklaring omtrent het niet herkiesbaar zijn van Leny-Kuhlemeier-Booij ontvingen we vanochtend, vrijdag 19 januari op de redactie van Dordrecht.net:

" Na 16 jaar in de Dordtse raad met hart en ziel mijn raadslidmaatschap vervuld te hebben, zal ik in maart 2018 niet verkiesbaar meer zijn voor Beter Voor Dordt. Tevens zal ik per heden geen bestuursfunctie meer vervullen binnen de partij.

Als mede-oprichter van Beter Voor Dordt gaat dit mij zeer aan het hart, maar ik zie geen andere gerechtvaardigde keuze. Het afgelopen anderhalf jaar heb ik geregeld kritiek geuit op de gang van zaken binnen Beter Voor Dordt. Dit heeft ertoe geleid dat mijn loyaliteit en daarmee mijn integriteit door diverse mensen in de partij in twijfel werd getrokken.

Feiten en argumenten raakten steeds verder op de achtergrond. De wijze waarop met goede, getalenteerde en bekwame mensen binnen de partij wordt omgegaan, past niet bij een partij waarin ik mijzelf nog langer thuisvoel. Bij alles wat ik doe is het mij van belang dat ik mijzelf in de spiegel kan blijven aankijken. Dat kan ik niet langer als onderdeel van Beter Voor Dordt.

Gelukkig kijk ik ook terug op vele jaren van plezier en prettige samenwerking zowel binnen Beter Voor Dordt als met andere partijen. Ik hoop dat ik in 16 jaar mijn positieve bijdrage aan zowel de stad als haar inwoners heb kunnen leveren."

Leny Kuhlemeier-Booij.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.