Poging tot beroving op fietspad Abraham Kuyperweg / Domela Nieuwenhuisweg

22 januari 2018
Poging tot beroving op fietspad Abraham Kuyperweg / Domela Nieuwenhuisweg

DORDRECHT - Op zondag 21 januari, omstreeks 19.10 uur, hebben 3 jongemannen op fietspad Abraham Kuyperweg / Domela Nieuwenhuisweg richting de Zuidendijk een 33-jarige vrouw geprobeerd te beroven.

De vrouw,die haar hond aan het uitlaten was, verzette zich echter, waardoor het bij een poging bleef. Wel liep zij een verwonding op in haar gezicht.

Het zou gaan om drie mannen van ongeveer 20 jaar, 1.80-1.90 m lang, twee van hen hadden een getinte huidskleur en de derde was blank. Deze derde man was iets kleiner dan de andere twee. Allen droegen donkere trainingspakken. Toen de beroving mislukte zijn de mannen weggerend in de richting van de Zuidendijk.

Het High Impact Team (HIT) van de recherche doet onderzoek naar deze poging tot beroving en is op zoek naar getuigen, meer specifiek naar een getuige die daar rond dat tijdstip ook zijn hond uitliet. Bent u deze man of kent u deze man, dan komen zij graag met u in contact via 0900-8844.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.