Erica de Winter te gast bij Studio De Witt

10 februari 2015
Erica de Winter te gast bij Studio De Witt

DORDRECHT - Zaterdag 14 februari is Erica de Winter de hoofdgast in het radioprogramma Studio De Witt. De bekende Dordtse sexpert en schrijfster gaat met Ben Corino in gesprek en kiest zelf de muziek uit.

In het tweede uur is er aandacht voor de Dordtse en Drechtstedelijke actualiteit. Het programma wordt afgesloten met een voordracht van een Dordtse dichter. Deze keer is dat Maria Ros.

Studio De Witt, het nieuwe programma op Drechtstad FM, is iedere zaterdag te beluisteren op 95.7 tuss De Wiit en 10.00 en 12.00 uur. De presentatie is in handen van Ben Corino.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.