D66 gaat zaterdag 27 januari de wijken in

25 januari 2018 door Hennie van der Zouw

DORDRECHT - Het afgelopen jaar heeft D66 bij bewoners en ondernemers van Dordrecht met hun “In gesprek met…” acties vooral informatie opgehaald. Deze informatie hebben ze in hun verkiezingsprogramma “Kansen pakken” verwerkt tot ideeën voor Dordrecht.

Vanaf nu zoeken zij bewoners en inwoners uit alle wijken van Dordrecht op om over hun ideeën te vertellen.

Aankomende zaterdag (27 januari) zal D66 in Krispijn te vinden zijn om met bewoners en ondernemers in gesprek te gaan.

13:00 - 13:45 Brouwersdijk thv Dirk van den Broek
14:00 - 15:00 Krispijnseweg thv Emté

D66 nodigt iedereen van harte uit om met hen in gesprek te gaan,

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.