Zanger en The Voice coach Waylon doet Bibelot aan tijdens tour

29 januari 2018
Zanger en The Voice coach Waylon doet Bibelot aan tijdens tour

DORDRECHT -Voordat Waylon afreist naar het Songfestival, bedient hij zijn fans met een tour door Nederland. Op vrijdag 29 juni speelt Waylon de muziek van het langverwachte album ‘The World Can Wait’ in Bibelot. De tour is misschien wel een aftrap van het meest bepalende jaar voor Waylon.

The Nashville sound
‘The World Can Wait’ wordt het album waarbij Waylon terugkeert naar zijn muzikale Nashville roots. Een album waarbij hij zijn helden eert, maar vooral zijn eigen sound omarmt. “Iedere keer als ik mijn pen en gitaar op pak, zijn de eerste tonen toch altijd weer Country. Maar tegelijkertijd heeft mijn eigen ontwikkeling daar inmiddels een grote invloed op gehad.” Aldus Waylon.

Ahoy, The Voice, It takes 2
Afgelopen jaar was een goed jaar voor Waylon. Als coach bij The Voice of Holland en It takes 2 was hij niet van de buis te slaan. Hij verkocht Ahoy tot 3 keer toe uit. Het jaar 2018 staat in het teken van het Songfestival, een nieuw album, Ahoy en een nieuwe tour met 30 concerten.

Ticketinformatie
Tickets: €30,95 verkrijgbaar via www.bibelot.net, www.energiehuis.net of bij voorverkoopadres Velvet Music Dordrecht, Vriesestraat 110.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.