Elkaars leven aan het licht brengen

02 februari 2018 door Paul Seesink
Elkaars leven aan het licht brengen

DORDRECHT - In het kader van 'Picture Bridge Foundation' is er sinds 30 januari een 'Point of View' in Dordrecht. Het was de eerste van zes bijeenkomsten in Bibliotheek Dordrecht rond een fotografieproject waarin Dordtse vluchtelingen, voornamelijk Syriërs en buurtgenoten elkaar leren kennen. Zij  proberen elkaars leven aan het licht te brengen door de cameralens van de ander. Praten over wat maakt dat je je ergens thuis voelt, waar je je over verwondert en wat je vreemd vind. De voertalen zijn Nederlands en Arabisch; hadhih laysat mushkila! Na afloop worden foto's geëxposeerd in het Dordtse Onderwijsmuseum.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.