Sterrenburgers denken mee over speelplek in Sterrenburgpark

02 februari 2018
Sterrenburgers denken mee over speelplek in Sterrenburgpark

DORDRECHT -Op woensdag 21 februari wordt nagedacht over een waterrijke, natuurlijke speelplek in het Sterrenburgpark. Een plek voor iedereen om te spelen, te bewegen, te sporten. Jong en oud zijn dan ook welkom om hierover te brainstormen. Dat gebeurd in het Cultureel Centrum, Dalmeyerplein 10. Je bent welkom om 13.30 uur. Om 17.30 uur wordt er afgerond. Aanmelden kan via: sterrenburgpark@hotmail.com

Die middag wordt er in kleine groepjes het park bezocht en nagedacht over wat er allemaal mogelijk is. Terug in het Cultureel Centrum wordt er met een ontwerper aan het plan gewerkt. Hoe kan zo’n plek goed worden ingericht? Wil jij helpen? Wie komen er dan spelen, bewegen en sporten? Heb je meer ideeën voor een leuk Sterrenburgpark? Dat zijn zoal de vragen waar je over na kunt denken.

In het voorjaar gaat het Sterrenburgpark op de schop. Sterrenburgers hebben daarvoor al tal van iedeëen gespuit. Eind vorig jaar is de Werkgroep Sterrenburgpark opgericht. Die onder andere werkt aan het maken van een mooi definitief ontwerp. Ook zoeken zij geld voor meer mogelijkheden.

In oktober en november 2017 waren er al twee grote bijeenkomsten over het Sterrenburgpark. Bewoners (jong en oud) en medewerkers van allerlei organisaties die in de wijk werken (sport, gezondheid, welzijn, zorg, onderwijs, enzovoorts) deelden er hun wensen en ideeën voor de nieuwe plek voor spelen en bewegen. Ook waren er veel suggesties voor de rest van het Sterrenburgpark.

De bedoeling is om het Sterrenburgpark aantrekkelijker te maken voor iedereen in de wijk.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.