Politie controleert op drugsbezit en houdt dealer aan

05 februari 2018
Politie controleert op drugsbezit en houdt dealer aan

DORDRECHT - Gisteren is door agenten van verschillende politieteams uit de eenheid Rotterdam, waaronder Politie Team Verkeer Rotterdam een controle gehouden om de overlast van drugstoerisme terug te dringen.

Ook was er een speurhond aanwezig die opgeleid is om verdovende middelen op te sporen.
Tijdens de controle zijn meerdere hoeveelheden softdrugs en harddrugs aangetroffen. Twee verdachten zijn aangehouden voor het bezit van ongeveer 40 gram cocaïne.

In totaal is ruim 2800 euro aan boetes voor het drugsbezit en verschillende verkeersovertredingen geïnd.

Dealer aangehouden
Een dag eerder heeft het drugsteam in de strijd tegen de drugsoverlast en drugshandel in Dordrecht, weer een mooi resultaat behaald. Een oplettende getuige had gezien dat er vanuit een voertuig gedeald zou worden.

Het drugsteam (dat zich speciaal inzet tegen de drugsoverlast in Dordt) zag het genoemde voertuig rijden en zette dit aan de kant. Een controle volgde en al snel bleek, dat de bestuurder geen geldig rijbewijs had. Ook bleek, dat hij in het bezit was van ruim 40 zakjes cocaïne en ruim 80 zakjes heroïne. Verder werd er een mes en een flink bedrag aan contanten aangetroffen. Alle goederen, evenals het voertuig, zijn in beslag genomen.

De 26 jarige Rotterdammer is aangehouden en ingesloten. De recherche heeft de zaak verder in onderzoek.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.