Laat je profielfoto maken bij Werkbank Drechtsteden

05 februari 2018 door Hennie van der Zouw

DORDRECHT / PAPENDRECHT - Bij een sollicitatiebrief hoort een goede CV. En op een goede CV staat een mooie representatieve foto. Daarom kan íedere werkzoekende op woensdag 7 en donderdag 8 februari gratis een profielfoto laten maken bij Werkbank Drechtsteden. Fotografe Paulien Hak is op woensdag 7 februari van 19.00 tot 21.00 uur aanwezig bij Werkbank Dordrecht, Mauritsweg 157 (Thureborg Campus, 1e etage). Op donderdag 8 februari is Paulien van 13.00 tot 16.00 uur aanwezig bij Werkbank Papendrecht, Kattestaart 2. Iedereen is van harte welkom.

Over De Werkbank
De Werkbank is bedoeld om werkzoekenden te helpen bij het vinden van werk (betaald of onbetaald). Tijdens het wekelijkse Werkcafé is iedere werkzoekende welkom voor een steuntje in de rug. Je kunt bijvoorbeeld hulp krijgen bij het schrijven van een goede sollicitatiebrief, het opstellen van je CV of het oefenen van een sollicitatiegesprek. Maar je kunt ook hulp krijgen als je een bedrijf wilt starten. Werkbank Drechtsteden heeft inmiddels twee vestigingen: in Dordrecht (woensdagavond van 19.00 tot 21.00 uur) en in Papendrecht (donderdagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur). Kijk voor meer informatie op www.werkbankdrechtsteden.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.