Henk Tazelaar erelid van de VSP

06 februari 2018 door Hennie van der Zouw
Henk Tazelaar erelid van de VSP

DORDRECHT - Henk Tazelaar, vertrekkend gemeenteraadslid voor de VSP is gisteravond, maandag 5 februari 2018, benoemd tot erelid van de Verenigde Senioren Partij (VSP). Deze benoeming gebeurde tijdens de presentatie van het verkiezingsprogramma van de ouderenpartij in het Wantijpaviljoen. Henk Tazelaar kwam in 2002 in de gemeenteraad voor de partij en neemt na de komende gemeenteraads verkiezingen volgende maand afscheid van de Dordtse politiek. Hij is nog wel lijstduwer.

Tijdens deze avond had de Partijleider van de VSP ook enkele mooie woorden over Henk Tazelaar, ere-lid, vertrekkend raadslid en lijstduwer:

"Ik wil hierbij één persoon extra voor het voetlicht halen. Hij, het gaat namelijk om een hij, wil niet graag in de schijnwerpers staan want hij zegt altijd dat het niet om hem gaat maar om de mensen in de stad, echter dit keer ontkomt hij er niet aan. 

Henk Tazelaar, wil je alsjeblieft even naar voren komen. 

Beste Henk, je hebt je 22 jaar lang ingezet voor de mensen in Dordrecht in het algemeen en de ouderen in het bijzonder. Je hebt de Verenigde Senioren Partij gemaakt tot wat de partij nu is en daar mag je best trots op zijn. Persoonlijk heb ik heel veel van je geleerd en dankzij het werken met jou in de afgelopen jaren durf ik het nu aan om je op te volgen als lijsttrekker voor deze verkiezingen. Je hebt aangegeven een stapje terug te doen en dat respecteer ik.

Jouw inzet in de politiek heeft namelijk ook een enorme aanslag op je privéleven gehad en in het bijzonder op je gezin. Je vrouw Geur is altijd je steun en toeverlaat geweest en ook haar wil ik graag even naar voren halen. 

Geur, enorm bedankt wat je in directe zin voor Henk en zijn politieke leven hebt betekend en daarmee ook voor de VSP. 

Maar nog even terug naar Henk, ……..in de eerste plaats wil ik jou als eerste ons gedrukte exemplaar van het verkiezingsprogramma met de titel Dordrecht, stad voor leven, wonen en werken overhandigen. 

Maar ik ben nog niet klaar. Ik ben zeer verheugd dat ik je mag mededelen dat de partij heeft besloten om je het erelidmaatschap van de VSP aan te bieden in de vorm van deze oorkonde. 

En Geur, voor jou een bos bloemen als klein goedmakertje voor de vele uren dat je Henk thuis hebt moeten missen. 

Tot slot, beste aanwezigen, wil ik iedereen succes wensen met de komende campagne en proost ik met u op een goed resultaat. Gebruik de tijd om met elkaar kennis te maken en vooral met elkaar te praten. 

Dank u voor uw aandacht."Foto en collage: Wim van de Pol.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.