Wilma Verhoeven van kinderboekenwinkel De Giraf in Dordtse Dialogen

05 december 2017
Wilma Verhoeven van kinderboekenwinkel De Giraf in Dordtse Dialogen

DORDRECHT - Wilma Verhoeven, bekend van haar kinderboekenwinkel De Giraf aan de Groenmarkt, is te gast tijdens deze uitzending van Dordtse Dialogen.

Geweldloze communicatie, zangeres Wende Snijders en de Kop van het Land komen voorbij. En zij leest een  prachtig verhaal voor, waaruit blijkt dat kinderboeken soms gewoon voor volwassenen zijn geschreven.

Ga haar boekentip lezen. Kijken dus, de moeite waard. Zie hieronder.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.