Volledige lijst CDA Dordrecht nu bekend: 'Een gevarieerde lijst waarin elke wijk vertegenwoordigd is'

06 februari 2018 door Hennie van der Zouw
Volledige lijst CDA Dordrecht nu bekend: 'Een gevarieerde lijst waarin elke wijk vertegenwoordigd is'

DORDRECHT - (persbericht CDA) Na de top negen bekend gemaakt te hebben in december, presenteert het CDA Dordrecht haar complete kandidatenlijst voor de aankomende gemeenteraadsverkiezingen. Een gevarieerde lijst van 43 namen, waarin elke wijk vertegenwoordigd is.

Verder staan er ook een aantal bekende Dordtenaren op, waaronder Kees Rovers, oud-huisarts in Wielwijk en een warme pleitbezorger voor warme, menselijke zorg dichtbij. Henk Wiersma, betrokken en innovatieve directeur van de openbare John F. Kennedyschool. Bas Heijstek, de bekende vrijwilliger, oud-voorman en badmeester van het Wantijbad.

Peter Dillingh, waarvan u regelmatig stukjes in de bladen kunt lezen over historische Dordtse wetenswaardigheden. Kees Vos, oud-rector en daarvoor leraar Nederlands van het huidige Insula College en voormalig voorzitter van de WMO adviesraad.

Verder staat oud wethouder Dion van Steensel op de lijst, directeur van afvalverwerkingsbedrijf HVC, die met zijn bedrijf vernieuwend invulling geeft aan duurzame afvalverwerking. Sahin Seme, betrokken bij de Aksa moskee en actief in het verbinden van Dordtenaren van verschillende afkomst. Kees van Boxtel die actief is in Stichting Vluchtelingenwerk en vluchtelingen met raad en daad bijstaat om hun weg te vinden in onze stad. Jan Lokhorst, de altijd goedlachse ambassadeur van de Trinitatiskapel en de Grote Kerk en zijn gasten warm onthaalt met een kopje thee en een praatje ‘in de kosterij’ van de Trinitatiskapel in de Vriesestraat.

Tenslotte is onze lijstduwer de welbekende Bert van de Burgt, jaren actief in Krispijn als steun en toeverlaat van de OKBZ (Oud Krispjin Bewoners Zelforganisatie). Momenteel is hij fractievoorzitter van het CDA.

De volledige lijst is te vinden op www.cdadordrecht.nl

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.