Anita Stigter gaat organisatie Present Dordrecht/Papendrecht verlaten

07 februari 2018 door Hennie van der Zouw
Anita Stigter gaat organisatie Present Dordrecht/Papendrecht verlaten

DORDRECHT - Het jaar 2018 was nog geen 2 maanden oud toen het bestuur van Stichting Present de mededeling kreeg dat Anita Stigter, coördinator Present Dordrecht/Papendrecht de stichting gaat verlaten.

In augustus 2009 is Anita gestart met haar werkzaamheden voor Present. Er was een bestuur, er was een visie, maar in de praktijk moest de coördinator het werk volledig opzetten en uitbouwen.

De afgelopen 8 ½ jaar heeft Anita zich met veel plezier en enthousiaste ingezet om Present op de kaart te zetten en uit te bouwen. De afgelopen jaren is er ondanks enkele dieptepunten, een bloeiende organisatie ontstaan met in 2017 een duidelijke groei van het aantal vrijwilligers en projecten. Het bestuur is Anita bijzonder dankbaar voor haar inzet en ze wensen haar veel succes in haar nieuwe baan.

Voor het bestuur ligt er nu een nieuwe uitdaging.
Ze gaan op zoek naar twee coördinatoren. Ze hebben geleerd van de kwetsbaarheid van één coördinator.

Financieel en bestuurlijk liggen er nog kleine uitdagingen, maar het bestuur van de stichtiing ziet ook veel mogelijkheden. De basis voor 2018 ziet er goed uit, waardoor zij zich gemotiveerd weten om 2 functies aan te bieden voor in totaal 28 uur per week. Present is een belangrijke organisatie die verbinding maakt tussen mensen die iets te bieden hebben en mensen die eenzaam zijn of hulp nodig hebben. Zij hebben veel vertrouwen in de toekomst van deze organisatie.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.