‘Hendrik Groen’ reikt Gouden Prezo keurmerk uit aan De Merwelanden

07 februari 2018 door Hennie van der Zouw
‘Hendrik Groen’ reikt Gouden Prezo keurmerk uit aan De Merwelanden

DORDRECHT - De Merwelanden heeft wederom het Gouden Prezo keurmerk behaald. Hier zijn zij natuurlijk enorm trots op. Daarom wordt het keurmerk op 15 februari aanstaande feestelijk aan hen uitgereikt door Kees Hulst, beter bekend als Hendrik Groen uit de serie ‘Het geheime dagboek van Hendrik Groen’.

Met het Gouden Prezo keurmerk toont de Merwelanden aan dat zij een organisatie zijn die kwaliteit levert en afspraken nakomt. Ze bieden verantwoorde zorg en ondersteuning en ze voldoen aan de relevante wet- en regelgeving. Daarnaast toont het aan dat hun cliënten en professionals (meer dan) gemiddeld tevreden zijn;  Zonder tevreden cliënten geen PREZO keurmerk. 

De Merwelanden is een plaats van ontmoeting, waar de mens ertoe doet. De uitreiking start om 15.00 uur. Na afloop heffen wij met elkaar het glas op het ‘goud’ van De Merwelanden. Woon- en zorgcentrum.

Bron foto Hendrik Groen: max.nl
Bron afbeelding prezo: perspekt.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.