Elkaars leven aan het licht brengen in Blauwe kamer Dordtse bibliotheek

09 februari 2018 door Paul Seesink

DORDRECHT -  In het kader van 'Picture Bridge Foundation' wordt op 13 februari in de Blauwe Kamer van de Centrale Bibliotheek Dordrecht voor de aangemelde deelnemers de tweede avond 'Point of View' gehouden. Het is een fotografieproject waarin Dordtse vluchtelingen, voornamelijk Syriërs en buurtgenoten in Dordrecht elkaar leren kennen. Zij  proberen elkaars leven aan het licht te brengen door de cameralens van de ander. Deze bijeenkomst draait om wat zij als kind hebben geleerd, dat nu nog belangrijk voor hen is. De voertalen zijn Nederlands en Arabisch.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.