Onderwijsmuseum bouwt een escaperoom, speciaal voor de voorjaarsvakantie

12 februari 2018

DORDRECHT - Speciaal voor de voorjaarsvakantie, van zaterdag 24 februari tot vrijdag 2 maart, bouwt het Onderwijsmuseum hun educatieve ruimte om tot een escaperoom. Ook zijn er andere vakantie-activiteiten.

In de escaperoom kun je als een echte detective door de collectiestukken op zoek gaan naar aanwijzingen in mysterieuze enveloppen en verschillende raadsels en puzzels oplossen. Je krijgt hiervoor een uur de tijd. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Aanmelden kan bij het onderwijsmuseum: tel 078-632 68 20. De activiteit voor kinderen is gratis in combinatie met een entreekaartje voor het museum.

Ook van zaterdag 17 februari tot vrijdag 23 februari & op zaterdag 3 en zondag 4 maart is er van alles te doen bij het museum. Er staan dan verschillende XL spellen klaar. Ook komt, dankzij het succes in de kerstvakantie, de activiteit ‘Raamkunsten’ terug. Je kunt de ramen van de educatieve ruimte versieren met je tekenkunsten. Kijk op www.onderwijsmuseum.nl voor meer informatie.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.