Dordtse Partij presenteert programma: 'We doen het weer samen'

12 februari 2018 door Hennie van der Zouw
Dordtse Partij presenteert programma: 'We doen het weer samen'

DORDRECHT - Op vrijdagavond 9 februari heeft de Dordtse Partij het partijprogramma en de kandidatenlijst gepresenteerd in restaurant Smyrna Tandoor aan de Voorstraat. Er waren optredens van de Dordtse troubadour Eduard Hagestein en dichter Xuan Tran.

Partijprogramma: We doen het weer samen
Dordtenaren verdienen ruimte en aanmoediging om hun straat, wijk en stad met hun ideeën vorm te geven. Er zijn volgens de Dordtse Partij drie dingen die nodig zijn om samen de stad gastvrij, gezond en gezellig te maken én te houden: burgerparticipatie, bestuurlijke vernieuwing en duurzaamheid. Deze punten hebben ze in hun programma uitgewerkt met vernieuwende ideeën voor de stad.

De dordtse Partij
De Dordtse Partij is een politieke beweging. Ze zijn mensen met verschillende idealen en ideeën, die  vinden dat een samenleving zich van onderaf ontwikkelt. En dat het bestuur zo georganiseerd moet worden dat er vrijheid is waar dat kan: "samen maken we de stad, en verantwoordelijkheid genomen moet worden waar dat moet, vooral als het over onze gezondheid gaat. In al onze diversiteit vinden we elkaar in deze standpunten." Tot zover de Dordtse Partij."

Kandidatenlijst
1. Alfred Meijer
2. Angel Wagemans
3. Bert Seinstra
4. Ton de Pan
5. Aniesa Tuncer
6. Dennis Nakchedi
7. Suzanne Rigthart van Gelder
8. Eric Meijer
9. Helma Meijer van ‘t Slot
10. Peter Simons
11. Ruud Hagenstein
12. Hans van der Slot

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.