Rock-voorronde van Band Boost 2018 op Talent Stage van Energiehuis

13 februari 2018 door Hennie van der Zouw
Rock-voorronde van Band Boost 2018 op Talent Stage van Energiehuis

DORDRECHT / ZWIJNDRECHT - Zaterdag 17 februari is het tijd voor de derde voorronde van de regionale bandcompetitie Band Boost 2018 met als categorie: ROCK. De deelnemende bands maken onder andere kans op een optreden op Wantijpop en twee dagen studiotijd. De voorronde vindt plaats in de Talent Stage van het Energiehuis, ofwel de Popcentrale.

De Band Boost is dé bandcompetitie in Dordrecht en omstreken. De competitie bestaat uit vier voorrondes in de categorieën Loud, Pop/Rock, Rock en Pop. Tijdens deze vier verschillende voorrondes komen muziekliefhebbers, programmeurs en muzikanten bijeen om het nieuwste aanstormende poptalent te ontdekken.

Zaterdag strijden de volgende bands in de categorie POP/ROCK voor een plek in de finale:
- El Fatso - rock - Rotterdam
- Sleepertown – alternative rock - Dordrecht
- LIJGER - rock - Rotterdam
- Shoot the Messenger – punkrock - Zevenbergen
- Nicolas Joan - alternative rock – Zwijndrecht

De bands worden door zowel een vakjury als door het publiek beoordeeld. De publiekswinnaars strijden tegen elkaar in de halve finale en de jurywinnaars gaan direct door naar de finale, die op zaterdag 12 mei 2018 in Bibelot Power Stage in het Energiehuis plaats vindt.

Kijk voor de complete selectie en meer info op www.popcentrale.nl/Band-Boost.

Foto: Finalist BB2017: Windup Space / Fotograaf: Danny v.d. Weck (DWimages)

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.