GSC/ODS verlengt contracten trainers

16 februari 2018 door Hennie van der Zouw
GSC/ODS verlengt contracten trainers

DORDRECHT - Voetbalvereniging GSC/ODS heeft de contracten met zijn trainers een jaar verlengd. Het eerste elftal, dat dit seizoen meedraait in de top van de zaterdag 4e klasse C, kwam vorig jaar onder de hoede van een duo; Dennis Groeneweg (foto onder) en Cees den Breejen (foto boven), “De combinatie van een jonge, ambitieuze trainer en een ervaren oude rot is goed bevallen”, zegt voorzitter Thom van Ewijk. Ook de beide trainers wilden er graag nog een seizoen aan vastplakken. “Ook keeperstrainer Mike Verhoeven blijft”, meldt de praeses van GSC/ODS.

Ook bij het tweede zaterdagteam, dat nog zonder puntverlies is, en het eveneens in de top van de 5e klasse meedraaiende zondagteam verwacht Van Ewijk geen veranderingen. “Het gaat op alle fronten lekker met de club, dus dan moet je niet al te veel veranderen.”

“Niet alleen sportief maken we een prima seizoen door, ook groeit de jeugdafdeling als kool door onze succesvolle Mini’s Days. Daarnaast zijn we al vrij ver gevorderd met de realisatie van een pannaveld. Ik denk dat het er over twee maanden wel ligt”, aldus de voorzitter.


Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.