Zaterdag 17 februari was de PvdA op pad in binnenstad en in Reeland/Vogelbuurt

20 februari 2018 door Hennie van der Zouw
Zaterdag 17 februari was de PvdA op pad in binnenstad en in Reeland/Vogelbuurt

DORDRECHT - Afgelopen zaterdag waren leden van de PvdA Dordrecht de wijken in getrokken. Ze vertellen hieronder zelf over die dag: "Zaterdag 17 februari 2018 waren we als PvdA op pad in binnenstad en in Reeland/Vogelbuurt.

Eerst in de binnenstad flyeren, en campagne voeren met GroenLinks en SP voor een Dordrecht waar men kiest voor Elkaar! We zijn er voor iedereen.

In Reeland hebben we kontakten gehad met de ondernemers/winkeliers op de Reeweg. Zij zijn zeer tevreden, zij kunnen er goed van bestaan. De ligging is okay, en makkelijk bereikbaar. Er is onder meer een bakker, een slager, een groenteboer, een bloemenzaak, een drankzaak, een gereedschapswinkel, een makelaar, een winkel met leuke (zelfgemaakte) spullen, sieraden, kleding, etc. (waar ook mensen met een handicap werken), een kapsalon, een sanitaire winkel, etc.
Het zijn echte buurtwinkels, waar bewoners graag komen. Ook voor een praatje en voor advies.

Klacht was er over putten in de straat die nooit worden schoongemaakt. Bij veel regen, lopen ze dan ook snel over. Ook al geeft men de klacht door aan de Wijklijn, tot op heden is het nog steeds niet opgelost.

Bewoners zijn over het algemeen ook wel tevreden, maar ervaren nog altijd overlast op Vogelplein. Wel minder dan eerst. Ook ziet men graag het Vogelplein wat meer opgefleurd met bloembakken en meer groen."Tot zover de PvdA.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.