3000-ste wedstrijd van scheidsrechter Hartman afgelast

23 februari 2018 door Hennie van der Zouw
3000-ste wedstrijd van scheidsrechter Hartman afgelast

DORDRECHT - Op de 3000-ste wedstrijd van dhr Hartman rust geen zegen.... Ook aanstaande . zaterdag gaat het niet gebeuren, want de KNVB heeft alle wedstrijden in de B-categorie van het district Zuid 1 afgelast. Het is ons nu nog niet bekend waar en wanneer Hartman z'n jubileumwedstrijd gaat fluiten, maar zodra wij die info hebben hoort u van ons.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.