Verenigde Senioren Partij wil geldautomaten terug

23 februari 2018 door Hennie van der Zouw
Verenigde Senioren Partij wil geldautomaten terug

DORDRECHT - In heel het land verdwijnen in het laatste jaar in hoog tempo geldautomaten. Banken geven aan dat dit komt door het risico op plofkraken.

In de wijk De Staart en Merwedepolder zijn onlangs de laatste geldautomaten (bij de Jumbo) en op de Merwedestraat gesloten. De Verenigde Senioren Partij Dordrecht zegt hiervan: "Met name voor ouderen is het hiermee moeilijk geworden om geld te pinnen, terwijl juist deze groep nog veel gebruik maakt van contant geld. Het is vaak makkelijker om iemand een boodschap te laten doen met contant geld dan met het geven van je pinpas. En uiteraard geldt dit niet alleen voor de ouderen maar voor alle bewoners van de Staart en Merwedepolder

Welke actie kan de gemeente ondernemen om er voor te zorgen dat banken ook voor de bewoners van de Staart en Merwedepolder een geldautomaat beschikbaar stellen?" Tot zover de Verenigde senioren Partij.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.