Graffitischenders hebben lak aan ongeschreven regel

26 februari 2018
Graffitischenders hebben lak aan ongeschreven regel

DORDRECHT -Binnen de graffitiwereld is het een ongeschreven regel dat je niet over andermans kunstwerk heen spuit of kalkt. De taggers op het elektriciteitshuisje op de foto boven hebben maling aan die regel. Het elektriciteitshuisje bij de Sint Jorisbrug aan de Kromhout zijde is eind vorig jaar beschilderd door de buitenlandse kunstenares Lucia Alonso en is nu al ontsierd met twee tags. Ook de streetart in de Lenghenstraat, het elegante paard met ruitpatronen door Serge Kortenbroek (hieronder) is vorig jaar ondergekalkt. Dit is inmiddels weer hersteld.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.