De Crabbehoeve gaat een groentekar bouwen tijdens Nl doet

02 maart 2018
De Crabbehoeve gaat een groentekar bouwen tijdens Nl doet

DORDRECHT - Het komende jaar gaat de Crabbehoeve extra aandacht besteden aan haar moestuin. Om de oogst goed te kunnen uitstallen en aanbieden willen ze met NLdoet, op 9 maart van 9.30 tot 16.30 uur, hiervoor een groentekar maken, waarvoor iedereen uitgenodigd wordt.

“Het mag er allemaal een beetje robuust uit zien”, aldus de Crabbehoeve. “We ontvangen jullie met koffie en zelfgemaakt gebak, daarna gaan we aan de slag. Tussen de middag genieten jullie van een heerlijke lunch. Daarna aan de slag met schilderen en we sluiten af met een drankje en een hapje.”

NLdoet wordt jaarlijks georganiseerd door het Oranjefonds. Door het hele land steken vrijwilligers de handen uit de mouwen om bijvoorbeeld een buurthuis op te knappen of ouderen in een verzorgingstehuis te verwennen. Jaarlijks doen er in Dordrecht vele instellingen mee aan deze actie.

Aanmelden voor de klus bij de Crabbehoeve, een ontmoetingscentrum in Crabbehof, kan hier: www.nldoet.nl/klus/36283. De Crabbehoeve is te vinden aan de Van Karnebeekstraat 2

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.