Politieke partijen bezoeken de wijken

09 maart 2018 door Hennie van der Zouw
Politieke partijen bezoeken de wijken

DORDRECHT - Over een kleine twee weken kiezen Dordtenaren nieuwe leden voor de gemeenteraad. Zaterdag 10 maart bezoeken de politieke partijen met de fiets acht Dordtse wijken om met bewoners in gesprek te gaan. Zij voeren gezamenlijk campagne bij een aantal winkelcentra. De bezoeken zijn kort.

Na 1,5 uur fietst het gezelschap naar de volgende wijk.

Er zijn twee routes: 

Route 1
10.00 – 11.30 uur: Winkelcentrum Crabbehof
12.00 – 13.30 uur: Winkelcentrum Wielwijk
14.00 – 15.30 uur: J.P. Heijeplein Krispijn
16.00 – 17.30 uur: Winkelcentrum Sterrenburg

Route 2
10.00 – 11.30 uur: De Staart Merwedestraat voor Jumbo Supermarkt
12.00 – 13.30 uur: Dubbeldam Damplein
14.00 – 15.30 uur: Winkelcentrum Bieshof
16.00 – 17.30 uur: Land van Valk Vogelplein

Verkiezingsmarkt
Naast de tournee langs de wijken, organiseert de gemeente Dordrecht zaterdag 17 maart een verkiezingsmarkt in de binnenstad. Alle partijen hebben een kraampje op het Achterom (ter hoogte van de Hema). De markt is van 10.00 – 16.00 uur.

Stemhulp
De gemeente Dordrecht wil Dordtenaren zo goed mogelijk informeren over de verkiezingen. Vandaag valt bij inwoners de kandidatenlijst op de mat. Nieuw is dat bij de kandidatenlijst een overzicht met standpunten van de partijen is bijgevoegd. De partijen hebben dit gezamenlijk gemaakt. Het overzicht kan inwoners helpen om een keuze te maken. Digitaal stemadvies voor Dordrecht is te vinden op www.mijnstem.nl. Aan de hand van een aantal stellingen kunnen de standpunten van de 13 deelnemende partijen met elkaar worden vergeleken.

Meer weten?
Alle informatie over de verkiezingen is te vinden op de website www.dordtkiest.nl. Bijvoorbeeld links naar de partijprogramma's en een kaart met de locaties van de stembureaus. Daarnaast deelt de gemeente informatie via Twitter, Facebook en Instagram.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.