DMHC grossiert in zaalhockey kampioenen

13 maart 2018 door Hennie van der Zouw
DMHC grossiert in zaalhockey kampioenen

DORDRECHT - De zaalhockeykampioenen van DMHC zullen feestelijk gehuldigd worden op zondag 18 maart aanstaande.

Het veldseizoen is begonnen en DMHC kan terugkijken op een mooie zaalhockeycompetitie. Met maar liefst 4 kampioenen onder de junioren teams, te weten: MD1, JA2, JB3 en JB4 en met nog 8 tweede plekken kan DMHC een zeer geslaagd zaalhockeycompetitie afsluiten.

De 8 tweede plekken werden behaald door JC12, MB3, MB6, MC2, MC4, MC6, MD12 en Dames 1.

Al deze kampioenen zullen feestelijk worden gehuldigd door het bestuur op 18 maart aanstaande, als H1 en D1 thuis spelen, uiteraard onder luid applaus van het publiek, dat in grote getale wordt verwacht op deze eerste Super Sunday van het nieuwe jaar.

DMHC is uiteraard erg trots op haar kampioenen, want het is mooi om te zien dat teams door gezamenlijke inzet de eerste plaats in hun poule bereiken, maar de sportprestaties van de overige teams zijn er natuurlijk niet minder om. Dit jaar deed ook de jongste jeugd weer mee aan de zaalcompetitie, hiermee is een unieke sportieve prestatie geleverd door alle leden. Ook gaat veel dank uit naar alle vrijwilligers die dit mogelijk hebben gemaakt.

Foto ©  DMHC / André Pellis.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.