Mieke Verkuil nieuwe Teamleider Essenhof

13 maart 2018 door Hennie van der Zouw
Mieke Verkuil nieuwe Teamleider Essenhof

DORDRECHT - Nu de reorganisatie binnen de gemeente Dordrecht een feit is, zijn de gemeentelijke begraafplaatsen en crematorium Essenhof als intern bedrijf omgevormd naar een gelijknamig kernteam binnen het nieuwe cluster publieksaccommodaties.

Daarmee is de functie van directeur Essenhof komen te vervallen. Pauline Harmsen die 10 jaar aan Essenhof verbonden was, heeft het stokje overgedragen aan clustermanager Wybe Zijlstra en teamleider Mieke Verkuil.

Pauline Harmsen gaat zich inzetten als interimmanager binnen de gemeente Dordrecht.
Verkuil en Zijlstra zijn voortvarend aan de slag gegaan met het Plan Essenhof 2018 – 2033 dat vorig jaar unaniem door de Dordtse gemeenteraad werd vastgesteld.

Bron foto: Gemeente Dordrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.