Pictura zoekt honderd modellen voor Ode aan de Synode

16 maart 2018

DORDRECHT -Van 13 november 2018 t/m 9 mei 2019 herdenkt Dordrecht de Synode, die 400 jaar geleden plaats vond in Dordrecht. Destijds lieten de deelnemers aan de Synode zich graag portretteren. Tekengenootschap Pictura wil een eigentijdse Ode aan de Synode brengen. Met honderd portretten in alle mogelijke stijlen, van honderd inwoners van Dordrecht in alle soorten en maten.

Of je oud, jong, dik, slank, autochtoon, allochtoon, arm, rijk, vrouw, man, meisje, jongen of nog een baby bent: geef je op voor De Grote Pictura Portretten Galerij en laat je portret maken door één van honderd kunstenaars.

Je kunt voor 15 april een mail naar: synode@pictura.nl sturen, met je naam, leeftijd, achtergrond en kort waarom je mee wilt doen. De deelname is gratis.

De tentoonstelling in Pictura vindt plaats van 18 november - 16 december 2018. De portretten zullen te koop worden aangeboden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.