Dordts pakhuis in tv-programma Binnenstebuiten

19 maart 2018 door Hennie van der Zouw
Dordts pakhuis in tv-programma Binnenstebuiten

DORDRECHT - Een oud pakhuis in de binnenstad van Dordrecht is te zien in het tv-programma Binnenstebuiten. De bewoners, Coen van den Berg en Anne van Bochove, wonen er nu 1,5 jaar met veel plezier. De authentieke details van het pakhuis uit de 18e eeuw zijn bewaard gebleven. Coen en Anne vertellen over hun voorliefde voor vintage meubels en hoe het is om te wonen in een pakhuis.

Ook de omgeving van de woning; de Grotekerksbuurt, de Groenmarkt en de Grote Kerk van Dordrecht zijn te zien in het programma.

De uitzending van Binnenstebuiten is op woensdag 21 maart om 18.45 uur op NPO2. Meer informatie vindt u op de website van Binnenstebuiten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.