Zorginstelling Pameijer opent op 3 locaties inloop in Dordrecht en geeft openingsfeestjes

20 maart 2018
Zorginstelling Pameijer opent op 3 locaties inloop in Dordrecht en geeft openingsfeestjes

DORDRECHT - “De inloop is voor iedereen met een verstandelijke beperking en /of met psychische problematiek”, vertelt Christiaan Merkuur, de woordvoerder van Pameijer. “Het is een laagdrempelige inloop, waar je met vragen terecht kan.” Zorginstelling Pameijer opent deze week op 3 locaties een inloop in Dordrecht. Gisteren, op 19 november, is de eerste inloop in ontmoetingscentrum De Buitenwacht geopend.

De bedoeling van de inloop is, dat er onder het genot van een kop koffie naar problemen bij zorg, wonen, werken, schulden etc kan worden gekeken. Eigenlijk overal waar hulp bij nodig is. Er volgen nog 2 openingsfeestjes deze week. Op woensdag 21 maart is dat van 10 tot 13.00 uur bij de Crabbehoeve en op 29 maart van 9.00 tot 12.00 bij wijkcentrum De Admiraal. 

De Pameijer is te vinden in heel Zuid Holland Zuid, met veel locaties in Rotterdam, maar is nog niet heel aanwezig in de Drechtsteden. In Dordrecht heeft ze wel enkele buurtcirkels opgezet. Hierbij vormen zo’n tien mensen die zelfstandig wonen, een groep. Daarbij helpen ze elkaar bij dagelijkse zaken, als boodschappen doen en de administratie. Ook doen ze samen leuke dingen. Ze kunnen bij elkaar terecht voor vragen of problemen. De Pameijer wil graag uitbreiden in Dordrecht en heeft daartoe de inloop opgezet, waarbij ze goede zorg wil leveren.

De inloop is wekelijks geopend. Bij De Buitenwacht aan de Bosboom Toussaintstraat 67 is dat op de maandag van 9.00 tot 12.00 uur. De Crabbehoeve aan de Van Karnebeekstraat 2 is elke woensdag van 10.00 tot 13.00 uur open voor de inloop. De inloop bij Wijkcentrum De Admiraal aan het Admiraalsplein 168 is elke donderdag open van 9.00 tot 12.00 uur. Bellen voor een persoonlijk gesprek kan ook. Bel dan naar 088 271 00 00.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.