Samen voor een schone stad tijdens Dordt Schoon

22 maart 2018 door Eva Baars
Samen voor een schone stad tijdens Dordt Schoon

DORDRECHT - Zaterdag 24 maart, Landelijke Opschoondag, gaat actieweek Dordt Schoon van start. Gezamenlijk steken Dordtenaren deze week de handen uit de mouwen om de stad een stukje schoner te maken. Verspreid door de stad vinden dan ook allerlei schoonmaakacties plaats.

Of je het nu doet in je eigen straat, het sportveld of schoolplein, het grasveldje om de hoek of het park verderop, samen schoonmaken zorgt voor een schone omgeving en een goed gevoel. Tijdens Dordt Schoon, van 24 tot 31 maart, vinden overal schoonmaakacties plaats, allemaal op eigen initiatief van Dordtenaren die zich in willen zetten voor een schone leefomgeving. Van het opruimen van zwerfafval in de havens van de binnenstad tot het schoonmaken van het schoolplein, overal komen inwoners, jong én oud, in actie. Heb je je nog niet aangemeld voor een actie of heb je je eigen actie nog niet aangemeld? Het is nooit te laat om mee te doen! Kijk op www.weizigt.nl en op de Facebookpagina van de Dordtse Doorpakkers voor een actueel overzicht en sluit of meld je aan.

Dordtse Doorpakkers
Niet alleen tijdens Dordt Schoon wordt de stad ontdaan van rondslingerend vuil, het hele jaar door zijn er Dordtse Doorpakkers actief in de stad. Vanuit de campagne '’n schone stad... je hebt het zelf in de hand’, worden de Dordtse Doorpakkers ondersteund met tips, advies en gratis materialen.

Dordt Schoon start op zaterdag 24 maart en duurt tot en met vrijdag 30 maart. Alle informatie over Dordt Schoon en het aanmeldformulier, de Dordtse Doorpakkers en de campagne ''n schone stad', is te vinden op www.weizigt.nl/dordtse-doorpakkers.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.