MEE geeft cursus voor mantelzorgers

23 maart 2018

DORDRECHT - Voor veel mantelzorgers is het moeilijk om een balans te vinden tussen zorgen voor de ander en tijd en ruimte over te houden voor zichzelf. Voor deze mensen heeft MEE de cursus “De zorg de baas” ontwikkeld. Tijdens de cursus krijg je handvatten aangereikt om anders om te gaan met  moeilijkheden die bij de zorg kunnen komen kijken. De cursus wordt gegeven door Chantal Kruithof, mantelzorgconsulent en Christine vsn den Brink, maatschappelijk werker van Vivenz.

Informatie
De cursus bestaat uit 7 bijeenkomsten van 2 uur en begint op 9 april. De plaats is MEE Drechtsteden, Johan de Wittstraat 40a. De kosten zijn eenmalig € 15,-. Voor opgave, bel 078 206 32 16, of mail mantelzorg@meeplus.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.